Э. Дикинсон. 1268. Confirming All who analyze

Ольга Денисова 2
1268 (1873)
Как уверяют знатоки,
Честнейших самых мнений, –
Те красноречны, чьи сердца
Отстранены от прений –
28.05; 6.07.2020

1268
Confirming All who analyze
In the Opinion fair
That Eloquence is when the Heart
Has not a Voice to spare –