Заручоныя

Воронова Лилия
Я з табой заручоны навек
Майму сэрцу радны чалавек.
Сквозь нягоды ўсе і бяду
Я цябе на руках пранясу.

Пранясу сквозь снягі і мяцель
Ад пачатку  жыцця і дасель.
Зорку з неба  табе  працягну
Ад сябе я цябе не адпушчу.

Мая радасць ты мой чалавек
Я ў цябе закахаўся навек.
А каханне маё як  рака
Сілу чэрпае вод здаляка.

Заручыў я цябе для любві
Каб мы ўдвух яе моц збераглі.
Нам адзін без аднога няжыць
І каханнем сваім даражыць.

Ты надзея мая, ты любоў
Падзяліў я з табою свой кроў.
Да астатку жыцця  сваіх дзён
Буду  сэрцам табой заплянён.

Лілія Воранава ( Журавінка)12.07.2020г.