Две влюбени сърца, нестандартно

Величка Николова -Литатру 1
ДВЕ ВЛЮБЕНИ СЪРЦА
Автор: Величка Николова - Литатру1


 Красива пролет.
Бриз палува.
Момче с момиче – на брега.

Вълнички в полет.
Чайки плуват.
Топят се влюбени в нега.

*