Hold-out

Вальдемар Керенский
   The any
  dwelling

 is
to be
 yrs shelter

 Dont risk
with it   -   ?
 - Spelt you так
лево

 In head of you
 is Summ of money

 tottally Amount
 - Такие мысли могут
 в миг сгубить

 -  Ведь Ты
    Вполне
   еще

 Хороший парень
 Весь
  работящ ,  да
 фктуален

 Нет - слов
Держи своё
 и их
  жилище

  Dont touch this try
 before
  The
   Сышел-Мышин

  - - -

 После войны
 Девчонок
 то -  навалом ъ  !

 Handle over rails
 ( to curtains
  раком - ? 
 раз нету хаты                )