Miss Mistreated by Rainbow

Михаил Денисов Вологда
I've never meant to touch you, baby

I know you been runnin' around
I know what you been sayin'
I treat you wrong, keep lettin' you down
I'm not giving what I'm taking
So hurt... deep inside
You say there's nothin' to it
But my eyes are open wide
And I don't know why you do it

You say I cheated,
you say that I lied
People tell ya I'm taking you for a ride
Oh but baby they lied...
Give you my love,
I'll give you all of my time
Just to keep you satisfied
It's never enough
until it's over the line
So you're livin' on the wild side
Undercover lovers late at night
Won't take the pain away...
Two wrongs don't make a right
But you wanna make me pay
I know, love can be real
You're not the only one whose got a bad deal
I know just how you feel, oh yeah

Miss Mistreated... whose mistreatin' who...
You think it's me... I think it's you... yes I do
Miss Mistreated..
Miss Mistreated...
Miss Mistreated...

I wanna know... love can be real
You're not the only one whose got a bad deal
I know how you feel... ooh
Miss Mistreated... whose mistreatin' who...
You think it's me... I think it's you... Yes I do

Miss Mistreated...
Miss Mistreated... so wrong
Miss Mistreated...
Miss Mistreated...
I never meant to hurt you baby
Miss Mistreated...
I never meant to hurt you baby
Miss Mistreated...
I never meant to hurt you baby
Miss Mistreated...


Мелькает в округе твой подол
Талдычишь везде ты и всю дорогу -
"Мол, он меня предал, подвёл, де, мол...
Он хапнул лишка, а дал - немного..."
А это - больно саднит "унутре"(Райкинск.Прим.перевр.)
И вздор этот бабий, по всем приметам
Но вынужден я на это смотреть
Не понимая - зачем тебе это
Ты говоришь - "Козёл этот - врал..."
И люди зудели: "Такой - прокатит..."
О, рыбонька - хватит!

Я всю любовь отдам тебе, до капли - отдам
А лишь бы душенька твоя была довольна
Стопэ... Любовь отдам, а как я буду сам?
К тому же ты в страстях - солощая уж больно...

Запыхавшись, на кровати, мы, вестимо
Наших душ тоску избыть не сможем
Оба мы с тобой несовместимы
А платить за это всё - один я должен!?
Я знаю, что любовь обязана быть честной
Я обманул!? Обмануты мы вместе!
И ты себя представь на моём месте...
Ох... Уу-у-у-у-у(Джигарханянск.волк. Прим.перевр)...Е-ее-е-е....

Обиженная мисс, так кто обидел от, кого?
Ты думаешь, что - я
А вот них... чего!

Обиженная мисс...
Обиженная мисс...
Обиженная мисс...
Обиженная мисс...

Я знать хочу- любовь наша честна?
Ведь я ж обманут тоже ж
А не ты одна. И я...
Я знаю то, что чувствует она
Мисс Разобиженная...
Так, кто обидел то, кого?
Думаешь, что - я!?
А вот них... не я!
Я думаю, что - ты
Раскокала мои мечты!

Мисс Разобиженная
Мисс Разобиженная

А я же ж крошка ведь
Мисс Разобиженная
Тебя не думал я обидеть...
Мисс Разобиженная