Перша колискова

Катруся Степанка
Хапався, крепенько,
за палець,
а я посміхалася ніжно,
це перший, з тобою 
наш танець!
так мило, так любо…
й так смішно.
Твої перші дні у цім світі.
Мої, перші – матері кроки.
Тепер я з тобою щомиті,
на всі нам відведені роки.
Це перша твоя колискова,
такий, мій співочий дебют,
для мене ця пісня не нова,
мене колисали теж… тут.

Хапалася також за палець
матусі, як захист, колись.
Мій, з мамою…
теж – перший танець,
ти, мамо, за мене молись.

Синочку, не бійся!
Дитино,
я поруч!
Тримай мої руки.
Весь вік, над тобою
незримо…
собою…
закрию всі муки.


7.06.2020р.