Вiрш-роздум-запрошення

Вера Свистун
Не розкажу! Хай закортить прийти,
ковтнути "діалогу серед літа".
Не для якоїсь там великої мети -
На щирих зустрічах серця зігріти.

Втонути в спогадах. Де ті - кого нема?
З високості небес спішать в спільноту?
Ждемо! Не зазирайте крадькома!
Нехай щастить в ілюзії польоту.


У діалог втікай від самоти!
Твори, врятуй від німоти півсвіту!
Не розкажу! Хай закортить прийти,
Ковтнути "діалогу серед літа".



"Діалоги серед літа" - серія зустрічей з відомими поетами та письменниками.