Моя с м я

Планета Любовь
Моя сім'я,
Моя родина,
Всі мої любі й дорогі.
Нехай завжди будем єдині,
Благословенні у житті!!!
Матуся, тато, братик, сестро,
Бабусі, дідусі й усі,
Хто завжди милий моєму серцю,
Храни нас, Господи, храни!!!