Укр. А б1ля школи п1вники м1сцями

Анатолий Ляпатинский
Прийшла весна, цвіте в парку бузок,
а біля школи півники місцями,
учні бажають, щоб закінчився урок,
та молодь зустрічалась вечорами.
І я такої самої був думки,
навіть забув, що я сиджу у класі,
і не дивлюся на розвішені картинки
і як завжди вітаю десь в дорозі.
На тих картинках кавуни та помидори,
порізані неначе до стола,
там не достатньо лише вермуту й кагору,
а в мене думка, на цей час була своя.
І знову Клава ніби рупор прокричала
ти, Ляпатинський, знову дивишся в вікно
а я, для кого це розповідала?
Якщо воно для тебе, всеодно.