Таке життя

Наталья Кордюк
Життя моє гаптоване красою,
Прошите золотом. І кожна його мить
Омита світлом і освячена росою...
Воно рядками гарними бринить.

Сплітаю у вірші життєві дзвони,
Малюю, вишиваю.  І люблю.
Чуттєва, світла, чиста, невгамовна,
Я рими, як метал в горнилі, ллю.

І ці думки, і обриси, і форми
До роздумів і до нових ідей.
В них тиші струни, гуркіт шторму.
В них - долі мною бачених людей.

І вишито уже рядків багато.
Прожито вже моїх  багато літ.
Не кожен день в житті буває свято.
Але щодня в житті буяє цвіт.

ЕНіКА,  01.07.20