Този стих е за теб, съпруже

Величка Николова -Литатру 1
ТОЗИ  СТИХ  Е  ЗА  ТЕБ,  СЪПРУЖЕ
Автор – Величка Николова – Литатру1


Всяка нощ, всеки ден си при мене.
С моята обич запалвам звезди.
Нашите чувства са днес подмладени.
Няма вече внезапни беди.

Ти си моята вечер и утро.
Ти си моя молитва и страст.
С теб изгаряме във Кама Сутро.
Вечна обич цъфти между нас.
 
И щастлива, спокойна и тиха,
пренебрегнала вятъра лих,
аз прескочих на чай до звездите.
Там написах за теб този стих.


*ФОТО - в МОЛ в България