сонет, Ти за мен си сладък

Величка Николова -Литатру 1
ТИ ЗА МЕН СИ СЛАДЪК
(сонет)
~ песен ~
Автор – Величка Николова – Литатру1

Аз дойдох във тихия ти свят
като нежен полъх над реката.
Заваля над нас жасминов цвят
и любов ни къпеше сърцата.

Сянка върху нашия живот
често ни тежеше с дъх отровен.
Ти за мен бе винаги готов
да ме утешиш с любов и спомен.

Побеляха твоите коси.
Моите са от боята черни.
Мъжествеността ти те краси.
Чувствата ни вечно са ни верни.

Аз съм още в тихия ти свят.
Ти за мен си сладък и сърцат!


(С обич на любимия ми съпруг – Тру)
Литатру

ФОТО: Жасмин - кралят на любовта и нежността  ;)