Беда. на укр. яз

Людмила Леванюк
Що ж за біда прийшла, не знаю,
І оселилась в ріднім краю?
Чого ж завжди в нас с краю хата
І нАщо брат пішов на брата?
Що ж за душа така пихата,
Улеслива та ще й брехата?
Хто ж вас довів до цього, люди?
І коли край біді цій буде?
Попрошу: Боже, дай розраду,
Щоб ми в собі убили гада!
В серцях нехай любов панує-
Другого шляху не існує!