Понад усе

Хоггарт Алиса
Будемо щирими:
Ми не співпали, коханий.
Хмарами сірими
Нас зустрічає ранок.
Ми не зуміли
Разом здолати смуток.
Як не воліли -
Це лише пошук спокути.
Мусимо вірити -
Так визначають вірних.
Поглядом міряти
Їх, як завжди, стабільних.
Висновки бачити,
Всюди закономірність.
Всім все пробачити:
Святість понад ймовірність...