Чудасiji, здавленi в жменi пустелi

Ицхак Скородинский
Чудасії, здавлені в жмені пустелі…

Продавлена  лудою,
земле нічия,
просвистані в шахрайстві почуття,
товчуться…
Крізь лахміття старих вір,
єство тут може є,  та  одномірно.
Все...
І десь, непрезентабельно...
...Оскаженіння
від зграї безкінечної, базлаючих в підзолі…
Пустеля та,
й не та...
 
Крута?!

Бо не росте  в пісках  отих краса.
Такі тут чудасії...

І весь цей
близькосхідний хоровод,
свій наспів безпорточний 
...доспівує,
у вивірт…
А життя,
заллє за шиворот,
своє,
немилосердне,
ще й товче
думки нахабні у безкарнім шельмівстві;,
придавлені  пекельною золою.
І весь я ...
Пелькою
гунявою
навиворіт,
чекаю  тут -
от, от проволокуть
в труні картонній
на ріднесеньке моє...
Єдине в світі,
та до того ж, вжеж
до спраги креативне...

БЕЗАЛЬТЕРНАТИВНЕ

... Апофеозом блазнювання,
 ще й без водкопою.

У викрутасах!

Бошки під косою...