х, Гума за изтриване, Рози в кошница и др

Величка Николова -Литатру 1
Гума за изтриване
Автор - Величка Николова - Литатру1

Чувства без ответ
Сърце ми плаче за теб
Гума ми трябва

*

РОЗИ В КОШНИЦА
Автор - Величка Николова - Литатру1

Рози в кошница
Бродерия на гергев
С шевна машина

*

ЩАСТЛИВ ПАРАХОД
Автор: Величка Николова - Литатру1


Облак над море
Вятърът го прогонва
Щастлив параход

*

КОРОНАВИРУС
Автор - Величса Николова - Литатр1

Коронавирус
Борба за глътка въздух
Светът е на щрек

*

ПЯСЪЧНА БУРЯ
Автор - Величка Николова - Литатру1

Пясъчна буря
Материални щети
Нови строежи

Литатру1