Думи по стъклата

Величка Николова -Литатру 1
ДУМИ  ПО  СТЪКЛАТА
Автор – Величка Николова – Литатру1


Днес дъжд вали и вятър духа.
Той гони сенките в мъглата.
А ние с тебе за разтуха
си пишем думи по стъклата.

Мойте думи са любовни,
а твоите за път ми сричат,
за път – далечен и съдбовен.
Дали раздяла не предричат?!

Дъждът отмива от стъклата
изписаните наши думи.
От твоите - няколко остават:
 - Обичам те! С теб заминавам!   :)


Литатру1