Ну, от день новий настав

Андрей Шевчук 3
Ну, от і день новий настав,
Він шлях нам до мети торує.
Мій друже! Господа прослав
За те, що нам життя дарує.
За те, що любить нас усіх,
Хоч іноді і не взаємно,
За шанс спокутувати гріх,
Що в нас ховається таємно.
За те, що сили Він дає 
Прийти в Його святу домівку.
Ось знову сонечко встає,
Свою залишивши криївку.

        26 червня 2020 року.