Вплетени

Величка Николова -Литатру 1
ВПЛЕТЕНИ
Автор – Величка Николова – Литатру1


Вървим по пътища неравни.
Край нас куцука любовта:
отслабнала и с много рани.
Гнети я сякаш старостта.

А ний мълчим с тъга глупешка.
Край нас пирува младостта.
В живота ни – виновна грешка
ни тика вечно в пропастта.

Но слънце грейна.
В този миг –
Два гълъба над нас прелитат
и като в строфа
на класик –
любов красива
нас ни вплита!


Литатру1

„Старата любов – ръжда не хваща”
народна мъдрост

ФОТО:"Сезоните са шноли във косите ми"-стихотворение- песен на Литатру в Ютуб.