Я вiльна

Ольга Левченко-Харьков
Я вільна, наче в небі білий птах.
Розправивши свої вітрила-крила,
Лечу в небесну даль на всіх парах
До Ісуса в Неземну Країну.
Мені так легко жити разом з Ним
І довірятися завжди у всьому.
Припинить бурю словом лиш Своїм
Всесильный Бог мій, не лякаюсь шторму.
Я вільна, вільна... Він мене знайшов,
Щоб дарувати для душі свободу
Від тяжесті гріха. Його любов
Мені дарує радість від польоту.

24.06.2020