Миронов Борис - Панк назавжди

Борис Киш
Панком був та їм помру щіро,
Тому що це сенс мого життя,
Для мене нема власті - тільки свобода
Анархія - мій рідний дім

Накину посуху, бірці обою
Зроблю собі ірокез,
Начхати на владу мені будь-яку
Я для неї абсолютний протест

Вийду на вулицю куплю собі портвейн
Сяду на лавку тай почну пити
Чхати мені на вашу думку
Для мене Анархія мати