Усе майе риму

Серез
УСЕ МАЄ РИМУ

я обираю взуття під колір очей
або під форму зачіски, настрій гриму.
кожна з мене оточуючих речей
має своє відлуння, все має риму.
в усього є відповідність на всіх щаблях -
важить у фунтах і чогось вартує в гривні,
світ - в рівновазі, рахунок завжди по нулях,
бо все має пару бодай на якомусь рівні.
всі мають пару бодай на якусь добу
бо має кохання нейтралізувать ненависть.
зло буде завше дорівнювати добру,
вони переможуть, хто кого - байдуже навіть...
гармонія вічно порушує карантин.
всесвіт стрімкий, все продовжується безмежно.
речі й думки одного відбивають один,
все має риму, споріднене та протилежне.