Дощi

Дженн Ливингстон
У цьому місті самі дощі:
Скрізь пильна спека та душна злива.
Нас парасольки лишають сухими,
Ховаючи, що на душі.

Ходять в гості, варять борщі
Люди в місті, дарують дарунки.
І малює вода візерунки
На віконнім прозорім холсті.

І не знає ніхто на три милі,
Що той дощ означає, про що він іде.
В тихім вирі, хоч би й одне, та все ж буде,
І найменші ставки теж народжують хвилі.

23 июня,
'20