Любов-заключний акорд

Дмитрий Погребняк 555
Дописано до слів Джека Лондона.

Любов є заключний акорд
але ще в серці музика лунає
думки як нерозгаданий кросворд
і пам'ять феєрверком вибухає...
Любов є не складена ще пісня
але з душі слів не викинеш
її ти з почуттями заспіваєш звісно
і з нею ще більш життю радітимеш...
Любов є невигадані ще нами ноти
але і поцілунки це прихований дует
і звуки щастя не вдасться побороти
адже відносини наш перший куплет...