Менi з тобою затишно, як вдома...

Ольга Левченко-Харьков
Мені з тобою затишно, як вдома...
І не важливий геоданих слід.
Від спілкування не буває втоми,
Лиш радість тиха у моїй душі.

Ты наче острів щастя таємничий,
В якому хочу загубитись я.
Щоб більше пізнавати твої звички,
Шукати щось нове в твоїх очах.

Хотілось би годинник зупинити,
У серці кожен спогад зберегти.
Нас розведуть дороги, та любити
Не перестану. Тільки й ти люби...

22.06.2020