книгата Самотна грешница

Величка Николова -Литатру 1
САМОТНА  ГРЕШНИЦА
(от книгата - "Самотна грешница"
Автор - Величка Николова - Литатру


Защо ли не мога аз вече да крия,
че вечер събуждам луната в нощта!
В самотната спалня я каня да пия
от лунния огън…
до късна зора!

Но тя е студена от тъмно до светло!
Не може да стопли леглото - олтар!
Горят моите чувства съвсем безответно,
а… истинска обич
ми трябва във дар!


*
Драги поети и читатели,
ще Ви презентирам малка част от стихотворенията ми
от моята книга "Самотна грешница"
на поредицата "Цветно мастило".

С обич: Литатру