Любовна бяла пролет

Величка Николова -Литатру 1
Любовна бяла пролет
(рондо)
Автор – Величка Николова – Литатру


Пристигат щъркели от юг
в любовната ни бяла пролет
и куп надежди носят тук.
Пристигат щъркели от юг.
Гнездата чакат там и тук
да кацнат щъркели след полет.
Пристигат щъркели от юг
в любовната ни бяла пролет.


*