Лишь не... Чаклунка

Кариатиды Сны
Чаклунка
Тiльки не...
http://stihi.ru/2017/07/28/4405
--------------------------------------
Давай ми політаємо! Давай?!
В блакитному мереживі хмарин...
Візьми мене за руку і тримай.
Побудь зі мною декілька хвилин.
Давай! Не бійся! Довіряй мені!
Роблю' я крок до тебе! Ось, поглянь!
А пам'ятаєш, як колись вві сні
Ти називав мене своєю Янь?
Щоб пальці доторкалися твоїх...
Отак...Ти відчуваєш це?..Давай...
Я буду вічно цілувати їх...
Я обіцяю! Тільки не........................

**************************************


Давай мы полетаем!  Ну, давай ?!
В том кружеве  блакитном облаков...
Возьми меня за руку... и взлетай.
Побудь хоть несколько минут со мной.
Давай! Не бойся! И доверься мне!
Я делаю к тебе свой шаг. Гляди!
А вспоминаешь, как тогда, во сне
Ты называл меня своею Инь?
Чтоб пальцами касалась рук твоих...
Вот так ... Ты ощущаешь ток?.. Давай...
Надеюсь, вечно целовать мне их...
Я обещаю! Лишь  не ........................