Свiтла мить

Нила Волкова
Сумувати сьогодні не стану –
Оспіваю заплакані дні:
На зеленій долоні каштану
Пізня свічечка сяє мені.

Це життя і страшне, і прекрасне –
Неповторна в нім блискавка-мить.
І багаття колишнє не гасне –
Десь жаринка остання болить…

2020