Глечик

Вадим Александров 2
ДУШЕВНИЙ УКРАЇНСЬКИЙ АКРОВІРШ

Гарно вранці знову прокидатись, промінь сонця бачити далекий
Лагідно обіймами торкатись, кухоль кави пити солоденький
Експресивний крок Ми до мистецтва, витворів проклали на світанку
Чіткі вірші линуть, серце б’ється, променисте сонце буде з нами
Ива знов ранковою росою прокладає шлях гаїв до дива
Коливання листя знов зі мною, каже. Ми ліричну думку відродили.