Любовно писмо

Величка Николова -Литатру 1
Любовно  писмо
(От книгата "Вечна любов")
Автор - Величка Николова - Литатру1


В сърцето ми пося любов
и си замина за чужбина!
Нима не чуваш моя  зов?
Аз искам с теб да сме двамина!

Очите си облях в сълзи,
а те в реки ще се превърнат.
Любовна мъка в мен пълзи!
Дано реките да те върнат!

Не дойдеш ли ти тук - при мен -
реки от сълзи ще преплувам!
На любовта съм в пълен плен
и искам с теб да се вълнувам!


*