Китарен звън за теб, любима

Величка Николова -Литатру 1
Китарен  звън за теб, любима
(От книгата "Вечна любов")
Автор - Величка Николова - Литатру1


Отиде си и другиго целуваш.
Друг ти нашепва влюбени слова.
От моята песен ти не се вълнуваш,
не чуваш, че със нея  те зовя!

С  китарен звън аз нежно те прегръщам!
Замина за далечните страни,
но в спомените пак при мен  те връщам...
Сърцето ми не спира да скърби!

Делят ни месеци; меридиани.
Делят ни географски ширини.
С китарен звън аз нежно те прегръщам!
Той любовта ни нека съживи!

Върви към залез времето... отива...
Делят ни вече хора и съдби,
но в моята песен още си красива.
Сърцето ми не спира да скърби!


*