Вино и жени, от С грешница, катрен

Величка Николова -Литатру 1
Вино и жени
(От книгата "Самотна грешница")
Автор - Величка Николова - Литатру1




Трифон лозето вещо подряза.
Вдигна тост, от любов се напи.

Валентин от вино се *наряза,
после нова любима *забИ.




*наряза = опияни, напи... (жаргон)
*заби   = съблазни, прелъсти, омагьоса... (ж.)