Ще си мой

Величка Николова -Литатру 1
ЩЕ  СИ  МОЙ
(От книгата "Вечна любов"
Автор - Величка Николова - Литатру1



Любов щом дойде -  при това сияйна -
любов, която вечно ще блести...

не е ли по- добре да не е тайна? 
Тя нека като слънце да пламти!

Но ако черен облак ни споходи
и ако студ скове ни в слънчев зной,

аз ще опазя утрото що броди
в душите ни. И пак ще бъдеш мой!


Литатру