Клаксон на трабант, катрен

Величка Николова -Литатру 1
Клаксон на трабант
(От стихосбирката "Самотна грешница"
Автор - Величка Николова - Литатру1


Случайна среща. Погледи - искрящи...
После - в малък, крайпътен ресторант -
вино - пенливо... устните шептящи
в хотелска стая. *Клаксон на *трабант!


*клаксон = свирка
*трабант = лек автомобил


*