Всему виной мои короткие волосы... Чаклунка

Кариатиды Сны
Чаклунка
Всьому виною моe коротке волосся
http://stihi.ru/2016/08/19/6975
---------------------------------


Всьому виною моє коротке волосся
схожа на хлопчика
з великими карими очима
навіщо показала мені ті фото?
ідіть геть думки
про приємні любощі
про солодкі пестощі в полі
мені подобаються волошки
і червоні маки
коли їх пелюстки
прилипають до моїх сідниць
о, лялечко Світ Навиворіт,
не відправляй мені більше тих смайлів
величезних схожих на колобків
їх боюся
особливо того що із зав’язаним ротом
дай
з губ твоїх злизати краплину дощу
бо обов’язково йтиме дощ
і ти наздоганятимеш мене
а я втікатиму
граючи з тобою
.
.
.
.
.
.
.
у піддавки

*************************************

*

Мои короткие волосы тому ль виною
будто у мальчика
что с большими глазами карими
зачем мне показала те фото со мною?


мысли прочь пошли
о приятных  любовях
и о сладких нежностях в поле
мне  очень нравятся васильки
да и маки червонные

когда  их лепестки
прилипают к моим ягодицам
о, куколка  Мир Навыворот,
не годится
отправлять  мне те смай-ли-ки
огромные,  похожие на колобки
их боюсь я
а особо того, что с ртом завязанным
дай
слизать с твоих губ дождя ручейки
ведь дождь пойдёт, просто обязан
ты будешь 
снова 
меня догонять
а  я  убегать
словно
-
я играю
.
.
.
.
.
.
.
и в поддавки