Любими, знай

Величка Николова -Литатру 1
ЛЮБИМИ,  ЗНАЙ

ЛЮБИМИ, ЗНАЙ
(От книгата ми "Вечна любов" - 2013 г.)
Автор - Величка Николова - Литатру1


Ти си
Черно море
с неспокойни вълни.
Побеждаваш  и  Бората страшна.

Не забравяй, море, моите черни очи
с любовта ми
омайна и
страстна!


Аз съм
морска звезда,
сътворена в нощта.
Аз съм пламък и морска стихия.

Нося радост и скръб и любов – ураган,
ласка нежна и
нужна
магия!


Литатру  ( за Тру с любов!)

2013