Э. Дикинсон. 687. I ll send the feather from my Ha

Ольга Денисова 2
687 (1861)
Пошлю со шляпки Вам перо!
Быть может,  глядя на него,
Оттает мой Король?
Так – через много лет найдясь –
Безделка детская подчас
Растрогает алмаз –
9; 17.06.2020


687
I'll send the feather from my Hat!            
Who knows -- but at the sight of that      
My Sovereign will relent?               
As trinket -- worn by faded Child --       
Confronting eyes long -- comforted --    
Blisters the Adamant!