Кама Сутра

Величка Николова -Литатру 1
Кама Сутра
Автор - Величка Николова - Литатру1


В райско село, в  равнината,
в малка къща  с две ели,
аз почувствах живината
на Амурови стрели!

А отсреща  планината,
възвисила връх – красив,
се оглежда във водата,
в язовира – малък, див!

Там – под  плачеща върбица,
вплетените ни тела
чуват бистрата водица,
пееща за любовта.

Вятър – тих – с  цигулка свири,
бухал буха във нощта,
а кошутата намира
своя спътник в любовта.

Във бутилка се спотайва
страст от старото вино…
Кама Сутра ни омайва
върху тревното легло!



*На моя мил съпруг Тру от книгата ми "ВЕЧНА ЛЮБОВ"