Вечiр для нас

Клавдия Дмитрив
Я дивлюся на зорі на небі
Та й не можу повірить очам,
А думками я лину до тебе,
Дати волю знов хочу вустам.

Ще й про ніжні обійми я мрію,
І про вечір казковий для нас,
Та й надію на щастя лелію,
Вірю щиро – прийде йому час.

Теплий вітер волосся голубить,
Розвіває його по плечах,
Вечір перли-росини розгубить,
А ми вип’єм вино при свічах.

Пісню верби над ставом співають,
Солов’ї свої трелі ведуть,
Тихо місяця зорі питають,
І гітару плакучу знов чуть.

Ще й доноситься хлюпання хвилі,
Яка човен до берега б’є,
А думки всі мої легкокрилі…
І це віри мені  додає.

Я дивлюся на зорі на небі
І про щастя до Бога молюсь,
Затанцює з лебідкою лебідь
І назавжди у щасті втоплюсь.

05.05.2020 р.