Почуй мене

Эм Климова
Де ж ти, любий мій? Серце крається...
Зорепадом вмилась земля.
Вітерець обличчя торкається,
Ледве дихає: - Ти моя...

Очі чорні у ніч вдивляються.
- Я чекаю тебе... Почуй!
У житті тільки раз так кохається...
Моє серденько, ти відчуй!

Небокрай обіймає хмарами,
Сполохнеться ось-ось зоря...
Заборонено! Тільки маримо...
І шепоче душа: - Твоя...

Маруся...