Танго кохання

Клавдия Дмитрив
Тебе кохатиму до сліз,
Кохати буду до безтями,
Нам заспіває верболіз,
Ніхто не стане поміж нами .
Прошу-молю, не забарись,
Бо цілу вічність я чекаю,
Ще здалеку ти усміхнись,
Тебе всім серцем я кохаю.

ПРИСПІВ

Кохання, кохання, кохання…
Ця пісня про нього дзвенить,
Воно, наче пташечка рання,
У небо щасливо летить.
Кохання, кохання, кохання,
Господь нам його дарував,
Фата і церковне вінчання –
Давно на цю мить я чекав.

Тебе кохатиму завждИ,
Робити цього не втомлюся,
Тільки до мене в сад прийди,
Навік в очах твоїх втоплюся.
У них побачу неба синь,
І задзвенять в них водограї,
До мене, милая, прилинь,
Шляхи кохання всі безкраї.

ПРИСПІВ

13.06.2020 р.