Н би в краплях душа

Люба Охман
Ніби в краплях душа,- волога...
Хочеш плакати? Плач, ридай!
Тільки клич, тільки клич до Бога,
Всі тривоги Йому віддай...

Те усе, що давно боліло,
Що тягнуло на темне дно,
Що вбивало останні сили,
Що з'їдало тебе давно...

Віднеси на Голгофську гору,
Поклади все до ніг Христа.
В час духовного голодомору
Не мовчи, відкривай вуста.

Подивися у небо синє,
Погляд ніжності упіймай.
Йди до Бога в земній чужині
Всі тривоги Йому віддай...