Эрлан андаш суйбос болдум

Марсик Канза
Армандын торундамын, азаптын шорун таттым
Сен корбо абалымды, журогун оорутпагын

Жанашып журбос болдум, жылмайып кулбос болдум,
Суйуудон конул калды, мен эми суйбос болдум.

Калган жок башка арга, тагдырга багынбаска
Мен дагы жолугаармын, а сенин бактын башка