Аисты вернутся... укр. язык

Сергей Полтавчанин
Прилетять лелеки та не знайдуть хати…
Натомість лиш тугу, щоб пісні співати.

Оживе черешня, щоб засохнуть в квіті,
Зло гуля з війною, сіє смерть на світі.

Все живе плюндрує, все живе – вбиває.
В Зла нема обличчя і душі не має.

Воно буде поруч – зразу не впізнати,
Схаменешся пізно – будеш бідувати.

Зло – воно облудне, совісті не має,
І тому – при владі, й лиш про себе дбає.

    2015