1706 - When we have ceased to care

Эмили Дикинсон -Алекс Грибанов
Как станет все равно,
Нам это дарят,
За что б мы мир земной
И небо дали –
Но уцененным так,
Что мы отводим
Стыдливо взгляд –


When we have ceased to care
The Gift is given
For which we gave the Earth
And mortgaged Heaven
But so declined in worth
'Tis ignominy now
To look upon –