Молитва

Ольга Левченко-Харьков
Молитва... Вона має крила й до неба
Несе наші сльози, думки і слова.
Де Бог, що так любить, почувши потреби,
Що є в Його волі, звершає в ділах.

Для Бога немає понять "нереально",
Немає границь, на шляху перешкод.
Він робить завжди справи всі ідеально,
Хто вірить Йому, той не знає незгод.

Молитва цілющі властивості має,
Бо тихі слова, як єлей для душі.
Буває, розкажеш Христу, що картає
І в серці не ллють більше сірі дощі.

Молитва, то острів прекрасної тиші,
Блаженного спокою в Божих руках.
До Нього вона пригортає тісніше,
Усі негаразди стираються в прах.

5.06.2020