Раннею весною

Роман Медов
В небе проглянуло
Яркими лучами
Желтенькое солнце
С синими мечтами...

На мечтах барашек
Весело пасёт
Ветер - неваляшек
гонит напролёт.

А на небе птички
(Скромные певцы)
Пеночки - веснички,
Серы молодцы!

Раннею весною
Хорошо живёшь.
Выходи гурьбою,
Сам это поймешь!