Химернi сни...

Виктория Гребенюк Роженкова
Якісь химерні були сни,
А може то дурниці...
І я на лаві запасних,
Мабуть тому не спиться.

Безсоння далося взнаки,
Година третя ночі...
А в голові думки,думки
Їх наче хтось шепоче...

І так до ранку, до п'яти,
Крутилась в різні боки...
І навіть дощ на мить затих,
Лиш на душі неспокій...
2 06 2020 р
Вікторія Г(Р)