I чому так лiта мало?..

Виктория Гребенюк Роженкова
І чому так літа мало?..
Йдуть дощі,дощі,дощі...
Вчора щойно завітало,
То ж ловіть його мерщій!

Де весна його тримала?..
Що прийшло до нас в плащі...
Де ж тепло, і що з ним стало?..
Заховались геть хрущі.

І чому так літа мало?..
Мокнуть плачучи кущі.
Хочу теплого бунгало,
Вже набридли всім дощі.
2 06 2020 р
Вікторія Г(Р)